Range Rover Velar ili kako postati mađarski tajkun na jedan dan

Range Rover Velar ili kako postati mađarski tajkun na jedan dan
foto: Autostart

Ultraluksuzni i jedan od najmodernijih SUV-ova na tržištu, novi Vela,r očarava pojavom, snagom i cijenom od 1,14 milijuna kuna, a između ostalog i 22-colnim kotačima...

Range Rover Velar, u kojemu sam u subotu provozao našega nagrađenog čitatelja Dinu Nemanića, zaista je čudo nad čudima. Kakav bi drugačiji mogao i biti golemi SUV vrijedan čak 1.114.316 kuna
Sva "čuda" moderne tehnologije na jednome mjestu, snažni turbodizelski motor V6 s 300 KS i 700 Nm okretnoga momenta nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

1

Nisu ni nas kad smo u subotu ujutro krenuli u vožnju glavnim gradom okićenim predbožićnim Adventom u Zagrebu. Skinuli smo jakne, bacili ih iza naslona prednjih sjedala i krenuli. Čim smo stigli nadomak centru na vlastitoj smo koži osjetili znatiželjne i zadivljene poglede prolaznika. Nije ni čudo jer atraktivnost ovog automobila je beskrupulozna.

1

Dino je uživao, a ja sam se pravio važan. Istina, okretali su se za nama jer smo na testnom autu imali i strane registarske pločice, a naš čitatelj je prokomentirao da nas doživljavaju kao bogate turiste ili pak opake mafijaše. Tko bi pomislio da se u golemom automobilu koji stoji toliko novca i u čiji prtljažnik stane više od deset gajbi piva, a može do stotke pojuriti za šest sekundi, voze dva "obična" Hrvata. 

1
1

Komentari