Nesreća na snimanju: Rimčev auto potpuno izgorio, Hammond prevezen u bolnicu

Nesreća na snimanju: Rimčev auto potpuno izgorio, Hammond prevezen u bolnicu
foto: Facebook

Uzrok nesreće je zasigurno prevelika brzina, a nesretni Richard nasreću je prošao samo s lakšim ozljedama, dok je Rimčev superauto potpuno izgorio...

Jedan iz voditeljskog trojca The Grand Toura, Richard Hammond, koji je u Švicarskoj snimao kadrove za novu sezonu toga serijala, sudjelovao je u automobilskoj utrci u planinama. Jurioje  bijelim Rimčevim električnim superautomobilom Concept_One kojim je, sudeći prema fotografijama i snimkama, sletio s ceste. Auto se prevrnuo, smrskao i zapalio. Upravo taj Concept_One stoji 1,2 milijuna dolara. Po ozlijeđenoag Richarda stigao je helikopter koji ga je prevezao u obližnju bolnicu.

1

 

 

Kasnije je potvrđeno da je Hammond prošao samo s lakšim ozljedama, a u službenoj objavi iz Rimca kaže se: "Potvrđujemo da je ekipa emisije 'The Grand Tour' testirala naš automobil te ga uspoređivala s još dva superautomobila iz Švicarske. Naš je auto sudjelovao u nesreći za vrijeme snimanja, odnosno na utrci po planinskim cestama Švicarske. Vozač Richard Hammond odvezen je u bolnicu i pregledan, a njegov tim nas je uvjeriokako  nije ozbiljno ozlijeđen."

 

1

Komentari