Marijana Batinić postala nova ambasadorica Hyundaija Kone

Marijana Batinić postala nova ambasadorica Hyundaija Kone
foto: Hyundai Hrvatska

Uz ovaj automobil lako je biti drugačiji, jer se on prilagođava osobnosti vozača, a Kona će bez problema pratiti Marijanin užurbani stil života, od poslovnih i obiteljskih obveza do izleta u prirodu ili duljih putovanja....

U restoranu Balon u Zagrebu, na konferenciji za novinare, Hyundai je predstavio ambasadora za brend Kona by Hyundai u Hrvatskoj, poznatu TV voditeljicu Marijanu Batinić

1

“You drive it. You define it.” slogan je uzbudljivoga Hyundaijeva noviteta – lifestyle SUV-a Kona. Ime Kona potječe od okruga Havajskog otočja te odražava jedinstven način života njegovih stanovnika. Kona je omiljena destinacija za adrenalinske sportove, poput surfanja, skijanja na vodi i ronjenja te reflektira avanturistički duh novoga Hyundaijeva SUV-a.

Kona nosi obilježja lifestyle SUV-a, a ujedno se može "pohvaliti" okretnošću tradicionalnoga gradskog automobila, koji uz moderan dizajn krase napredne značajke sigurnosne tehnologije. Osim visoke razine sigurnosti nudi bežično punjenje pametnih telefona i povezivost sa sustavima Android Auto i Apple CarPlay.

1

Odvažna i moderna Hyundai Kona omogućuje kupcima da sami kreiraju vlastitu vizualno upečatljivu kombinaciju eksterijera i interijera, birajući između dvadeset dostupnih kombinacija boja, a koja predstavlja njihovu osobnost i aktivan životni stil.

„Tempo života kakav imamo, djelomično smo si nametnuli sami, a automobil je nešto bez čega malotko, uključujući i mene, može zamisliti svakodnevnicu. Moj dan je katkad nepredvidiv, pa se veselim vožnjama u novome Hyundaiju Koni.“ izjavila je Marijana Batinić.

Komentari