Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu”

Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu”
foto: YouTube

Sivi deprimirajući dan, prometna gužva, sve ide sporo ili nikako, a nestrpljivi vozač u koloni, čiji su živci već popustili, odlučuje u određenom trenutku zaobići nekoliko vozila po zaustavnoj traci s desne strane...

 

Taj “manevar” dakako nije po propisima i baš se tu našla policija u civilnom autu te upalila “rotirke” i u roku odmah zaskočila prijestupnika. Vlasnik onboard kamere, koja je zabilježila ovu situaciju, stajao je u koloni između civilnog policijskog automobila i nervoznog vozača koji je počinio prekršaj, a iz nekog razloga ne može sakriti svoje oduševljenje i urla od sreće. No sagledamo li stvari iz druge perspektive, nameće se pitanje tko je ovdje zapravo učinio prekršaj?

 

Sačekuša

 

Čim je čovjek u koloni zatrubio, srebrni terenac, za koji se kasnije ispostavilo da je policija, odlučio je namjerno pričekati i odugovlačiti kretanje kolone. Kad je nestrpljivi vozač odlučio riješiti problem obilaženjem dva automobila po desnoj strani, odmah su upalili “rotirke” i krenuli za njim. Dakle, namjerno su onemogućili normalno odvijanje prometa kako bi izazvali očekivanu reakciju nekoga iz kolone te si tako na najlakši mogući način našli “ovcu za šišanje”.

 

Sačekuša

Komentari