Pakao na autocesti: Iz cisterne curio tekući plin pa izbio požar

Pakao na autocesti: Iz cisterne curio tekući plin pa izbio požar
foto: Live Leak Screenshot

Očigledno je nešto uzrokovalo iskru ili je pak došlo do statičkog elektriciteta. U tren oka na autocesti je buknuo strahoviti plamen i zahvatio nekoliko vozila

 

 

Ova snimka onboard kamere prikazuje nam kako izgleda noćna mora u stvarnosti te savršeno dočarava situaciju kada stvari iz lošega kreću na još gore. Događaj se odvio na autocesti u Kini, a glavnu ulogu imala je cisterna koja je prevozila tekući petrolejski plin.

 

Eksplozija na autocesti

 

Nakon što su se vozila zbog prometne nesreće počela zaustavljati, u jednomu je trenutku vozač Mazde CX-4 odlučio pomaknuti ju do desnoga ruba kolnika, vjerojatno da bi izbjegao opasnost od naleta vozila straga, pošto je riječ o autocesti gdje se vozila kreću velikom brzinom. No iz cisterne je, prije zaustavljanja, već curila zapaljiva tekućina pa je na kolniku ostao poduži trag koji se, u jednome trenutku, iz nepoznatih razloga iznenadno zapalio.

 

Eksplozija na autocesti

 

Očigledno je nešto uzrokovalo iskru ili je pak došlo do statičkog elektriciteta. U tren oka na autocesti je buknuo strahoviti plamen i zahvatio nekoliko vozila. Nasreću sve je prošlo bez težih posljedica, "samo" je sedmero ljudi lakše ozlijeđeno, a najgore je prošao vozač cisterne, koji je zadobio opekline na gotovo cijelome tijelu.

 

Eksplozija na autocesti

Komentari