Početna Novosti 449 pregleda

ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike

Policijski kamioni
Vidi galeriju 1/5
ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike ČUDNI PRESRETAČI: Policija neoznačenim kamionima kreće u lov na prijestupnike

Flota neobilježenih policijskih kamiona, opremljenih širokokutnim kamerama, patrolirat će engleskim autocestama i magistralama kako bi uhvatila prekršitelje zakona.

Policijski kamioni uskoro će patrolirati engleskim autocestama i značajnijim prometnim pravcima, kako bi snimili na djelu prekršitelje. Potom će slati dojavu najbližoj policijskoj patroli, koja će zaustaviti prijestupnika. Ova odluka donesena je nakon probnoga razdoblja koje je trajalo dvije godine, u kojemu je uz pomoć jednoga takvog kamiona, povezanog s 28 policijskih patrola, sankcionirano preko 4000 vozača.

Policijski kamioni | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Gotovo dvije trećine prekršitelja koristilo je mobitel za vožnje, uključujući jednoga koji je poslao 10 sms-ova u sat vremena. Jedan vozač snimljen je kako za vožnje podupire volan koljenima, dok jede ručak. Šef cestovne sigurnosti tvrtke Highways England izjavio je:"Impresionirani smo dosadašnjim utjecajem na poboljšanje sigurnosti prometa.

Policijski kamioni | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Pokazalo se kako je većina vozača promišljena za volanom, a neki su robovi loših navika ili pak jednostavno ignoriraju zakon, dovodeći sebe i druge u opasnost. Zato smo odlučili uvestii još nekoliko neoznačenih policijskih tegljača, kako bismo povećali opseg djelovanja i sankcionirali što više takvih vozača, s ciljem povećanja sigurnosti za sve".

Policijski kamioni | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start Policijski kamioni | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Komentari 0

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • supermaximalno1

    ★☆★ KAMAGRA GEL ORIGINAL★☆★ cijena vec od 100 kn ★☆★ Vise informacija - http://www.preparatizapotencijuhrvatska.ga/ ★☆★ Narudzba Samo Porukom- SMS, Viber, WhatsApp - ‎‎095 75 222 19 ★☆★

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.