TOP 5 najuzbudljivijih superautomobila koji stižu u Ženevu

TOP 5 najuzbudljivijih superautomobila koji stižu u Ženevu
foto: Ferrari

Iako svake godine pomislimo kako smo sve vidjeli, autosalon u Ženevi i ove godine priprema spektakularan program superautomobila iz novijih generacija, a ovo su neki od njih...

Ako se nađete na autosalonu u Ženevi posebnu pozornost obratite na ove superbrze automobile.

 

Rimac Concept Two

Novi hiperauto našega Mate Rimca definitivno će biti glavna zvijezda Ženeve, a s nestrpljenjem ga očekuju fanovi diljem svijeta. Ovaj elektrostroj pokreće motor s 1500 "konja" i još uvijek je pravi misterij za sve.

1

 

Corbellati Missile

1

Corbellati Missile pažnju plijeni sa svojih gotovo nestvarnih 1800 KS, a najava da će uskoro postati službeno najbrži automobil svijeta nagnat će brojne sudionike da dođu pogledati o kakvome je automobilu riječ.

 

 

Ferrari 488 Pista

1

Novi "propeti konjić" najnapredniji je cestovni Ferrari ikada proizveden, mnogo je toga preuzeto iz Formule 1, stoga nikako nemojte propustiti pogledati ovu talijansku jurilicu.

 

 

Porsche 911 GT3 RS

1

Ova zelena neman nema neke veće promjene vezane za izgled, ali ono što skriva ispod haube definitivno će privući pažnju mnogobrojne publike u Ženevi.

 

 

Toyota Supra

1

Iako je konceptni FT-1 predstavljen još 2014., očekuje se da će se nova Toyota Supra u punom sjaju pojaviti pod svjetlima reflektora u Ženevi. Legendarni japanski ratnik doživio je "ponovno rođenje" i zasigurno će biti jedna od glavnih zvijezda na skorašem autosalonu.

 

Komentari