Početna Novosti 213 pregleda

BMW prekinuo proizvodnju aktualne Serije 6 Coupe, očekujemo nasljednika dogodine

1
Vidi galeriju 1/2
BMW prekinuo proizvodnju aktualne Serije 6 Coupe, očekujemo nasljednika dogodine BMW prekinuo proizvodnju aktualne Serije 6 Coupe, očekujemo nasljednika dogodine

U proizvodnji će još neko vrijeme ostati verzije Cabrio (F12) i Gran Coupe (F06), a Seriju 6 trebao bi zamijeniti novi BMW Serije 8, koji nam dolazi sljedeće godine...

Neki izvori navode kako je proizvodnja ove 'šestice' u tvornici u Dingolfingu prekinuta još u veljači ove godine, ali da BMW o tome nije obavijestio javnost. U međuvremenu, momci iz Munchena pripremaju novu Seriju 8 koja će svjetlo dana najvjerojatnije ugledati sljedeće godine. Bit će bazirana na CLAR platformi i dostupna u Coupe, Cabrio i Gran Coupe verzijama (G15, G14, G16).

1 | Author: BMW foto: BMW

Što se Serije 6 tiče, ona će u budućnosti ostati u formi Gran Turismo, kao zamjena aktualne Serije 5 GT.

1 | Author: BMW foto: BMW

Komentari 0

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VitoBH

    Tako je i Renault prekinuo proizvodnju Talismana, Lagunu davno ne proizvodi a Clia će zamijeniti Renault Sandero, naime Dacijin Sandero će dobiti logo Renaulta i zvat će se Clio 5.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.