Početna Novosti 24 pregleda

BMW u Zadar dovodi više od 300 novinara iz cijelog svijeta

BMW SERIJA 2 GRAN TOURER U HRVATSKOJ

U Zadru će se od 16. do 30. travnja održati međunarodna medijska prezentacija novog BMW serije 2 Gran Tourer

BMW, vodeći svjetski proizvođač premium vozila, izabrao je Hrvatsku za svjetsku medijsku premijeru svog novog modela BMW serije 2 Gran Tourer. Domaćin svjetske premijere bit će grad Zadar, u koji BMW od 16. do 30. travnja dovodi više od 300 najznačajnijih svjetskih novinara. Bit će to prva svjetska medijska premijera i predstavljanje neke premium automobilske marke u Hrvatskoj. Sama promocija trajat će dva tjedna, počevši od 16. travnja i obuhvatit će 3 lokacije na Polutotoku te posebno za tu svrhu izgrađen ponton u uvali Jazine.

Interes svjetskih medija za predstavljanje svakog novog modela BMW-a vrlo je velik, pa će svjetska medijska premijera BMW serije 2 Gran Tourera sigurno biti ujedno i jedan od najvažnijih ovogodišnjih promotivnih događanja za Hrvatsku i hrvatski turizam. Očekuje se da će više od 300 novinara sliku iz Zadra prenijeti u najmanje 35 zemalja svijeta. BMW serije 2 Gran Tourer prvo je premium vozilo kompakt klase, koje može imati i do sedam sjedala.

„S obzirom da smo već i s Active Tourerom privukli veliki broj novih kupaca, očekujemo da će BMW serije 2 Gran Tourer nastaviti taj trend. Jasno je da novim proizvodima želimo privući nove kupce, jer nas ne zanima preuzimanje tržišnih udjela ostalih vozila iz naše ponude", istaknuo je direktor prodaje i marketinga u BMW AG, Ian Robertson.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.