Početna Novosti 62 pregleda

Britanska policija u flotu uvrstila Porsche Cayman GT4

1
Vidi galeriju 1/4
Britanska policija u flotu uvrstila Porsche Cayman GT4 Britanska policija u flotu uvrstila Porsche Cayman GT4 Britanska policija u flotu uvrstila Porsche Cayman GT4 Britanska policija u flotu uvrstila Porsche Cayman GT4

Sportska Porscheova jurilica imat će zadaću podizanja svijesti mladih vozača željnih utrkivanja, a usto je i dodatno pojačanje za policijsku gamu u kojoj je i moćni Ford Focus RS...

U duhu nabavke novih jeftinih Citroenovih C-Elysee limuzina za hrvatsku policiju, istražili smo kako stvari izgledaju na svjetskoj policijskoj sceni. Automobili policije u državama na Arapskome poluotoka ionako su bez konkurencije, u Italiji se voze Giulije QV, Huracani i Ferrariji, a u Velikoj Britaniji odnedavno i supersportski Porsche Cayman GT4.

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Njemačka jurilica dodijeljena je Policijskoj upravi Lind Trust na istoku Engleske, gdje će se policijske snage koncentrirati ponajviše na podizanje svijesti mladih vozača. 

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Sportski Porsche Cayman GT4 opremljen je standardnim žuto-plavim dizajnom, patrolnim svjetlima i svime što je potrebno da mladim vozačima prekine svaku pomisao na utrkivanje po cestama. Porscheu je dodijeljena uloga vozila koje ruši granice između policije i mladih vozača u školama i na fakultetima, odnosno bilo gdje drugdje gdje može privući mlađu publiku.

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Pojačanje iz Stuttgarta tako će brinuti o mladima, uz bok Focusu RS, koji već odavno hara britanskim autocestama.

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.