Početna Novosti 218 pregleda

Crash test potvrdio visoku sigurnost novog modela A4

AUDI EURONCAP TEST
Vidi galeriju 1/2
Crash test potvrdio visoku sigurnost novog modela A4 Crash test potvrdio visoku sigurnost novog modela A4

Novi Audi A4 dobio je maksimalnih pet EuroNCAP zvjezdica te posebno priznanje za naprednu sigurnost zbog serijski ugrađenog sustava automatskog kočenja u nuždi i za Audi pre sense sustav

Novi Audi A4 ne samo da je dobio maksimalnih pet zvjezdica na EuroNCAP (Europski program ocjenjivanja sigurnosti novih automobila) testiranju sigurnosti novih automobila nego i posebno priznanje za naprednu sigurnost zbog serijski ugrađenog sustava automatskog kočenja u nuždi i za Audi pre sense sustav, koji dolazi kao opcijska oprema, a u opasnim situacijama zateže sigurnosni pojas i zatvara prozore. Audi A4 dolazi i s gradskim pre sense sustavom koji na brzinama do 85 km/h provjerava i upozorava vozača o opasnosti, najprije vizualno i zvučno, pa laganim kočenjem, a na kraju, ako je potrebno, i automatskim paničnim kočenjem.

AUDI EURONCAP TEST | Author: AUDI foto: AUDI

Na EuroNCAP chrash testu bio je 2.0 TDI S tronic model koji je postigao 90% u zaštiti odraslih osoba i 87% u zaštiti djece u automobilu. U zaštiti pješaka ocijenjen je sa 75%, a isti je postotak zaradio i za sigurnosne sustave.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.