Početna Novosti 23 pregleda

Fenomenalna brojka! Imaju pola milijarde kupaca

GM: POSEBNA OBLJETNICA
Vidi galeriju 1/2
Fenomenalna brojka! Imaju pola milijarde kupaca Fenomenalna brojka! Imaju pola milijarde kupaca

Od 1908. godine General Motors je proizveo 500 milijuna vozila. Od tog broja na marku Opel otpada 68 milijuna. Proslava je organizirana u Rüsselsheimu, a posebno izdanje Zafire kao poklon za vjerne Opelove kupce tom prilikom dobila je Anna Katharina Dionysius

General Motors je postigao impresivnu brojku, od osnutka tvrtke 1908. godine kupcima iz cijelog svijeta isporučeno je više od 500 milijuna vozila. Brojka je to kojom se nijedan drugi proizvođač automobila ne može pohvaliti. Opel je kao jedna od marki s bogatom tradicijom iz grupe odigrao važnu ulogu u tome: ovaj je njemački proizvođač automobila proizveo 68 milijuna vozila, većinu u svojoj glavnoj tvornici u Rüsselsheimu. Kako bi se obilježile ove lijepe brojke vjerni kupci pozvani su na večeru s Upravom u povijesnom ambijentu Opelove garaže oldtajmera.

Annu Katharinu Dionysius iz Riedstadta čekalo je posebno iznenađenje tijekom posjete proizvodnom pogonu. Dugogodišnja vozačica Opela odabrala je automobil Opel Zafiru Tourer koju je nedavno naručila izravno s proizvodne linije – bio je to poklon za obljetnicu koji joj je uručio glavni izvršni direktor Opela, dr. Karl-Thomas Neumann.

GM: POSEBNA OBLJETNICA | Author: Opel foto: Opel

Anna Katharina Dionysius imala je nekoliko dana prije događaja prometnu nesreću sa svojom Astrom u kojoj je automobil jako oštećen, no ona je pretrpjela samo manje ozljede. Oglasila se na Facebooku i pohvalila svojeg „crvenog heroja“ te zahvalila Opelovim inženjerima na „izvrsno obavljenom poslu“. Zafira Tourer s dvolitarskim dizelskim motorom od 170 KS usklađen je sa strogim emisijskim standardom Euro 6.

GM je globalno proslavio obljetnicu 500-milijuntog automobila. Praktički istovremeno s proslavom u Rüsselsheimu vjerni su kupci bili pozvani u proizvodne pogone grupe u Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Kini. Anna Katharina Dionysius jedan je od pet kupaca širom svijeta kojima je prilikom obilježavanja ovog značajnog postignuća poklonjen novi automobil.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.