Početna Novosti 18 pregleda

Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima

Jeep Chief Concept
Vidi galeriju 1/5
Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima Hawai stil s elementima mega popularnog surfanja na valovima

Jeep Chief Concept je povratak u 70-te godine prošlog stoljeća. Unutrašnjost je kičastog oblika, dok je vanjski dizajn za čistu peticu

Svake godine Jeep entuzijasti okupljaju je u mjestu Moab u američkoj državi Utah na godišnjem okupljanju Easter Jeep Safari. Svake godine obožavatelji ove marke se okupe u velikom broju, te će na hrpi biti velik broj Jeep vozila i njihovih obožavatelja. Ove godine marka Jeep je za ovo okupljanje pripremila nekoliko noviteta, a ovom prilikom izabrali smo jednu izuzetno zanimljivu Jeep Chief Concept koji nas vraća u 70-te godine prošlog stoljeća.

Jeep Chief Concept  | Author: Jeep foto: Jeep

U to vrijeme su principi konstrukcije i dizajn Jeepovih vozila bili ipak dosta drugačiji nego što je to danas slučaj. Retro dizajn Jeep Chief Concepta odista je atraktivan, a američkim ljubiteljima Jeepa posebno se dopao dizajn u unutrašnjosti i presvlake sjedala u Hawai stilu s elementima mega popularnog surfanja na valovima. Za nas apsolutan kič, ali eto o ukusima se ne raspravlja. No, zato oblik i dizajn karoserije Jeep Chief Concepta je odličan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.