Početna Novosti 87 pregleda

Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi"

Hyundai protiv VW
Vidi galeriju 1/8
Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi" Hyundai: "Golf bi se zasigurno raspao na stazi"

Korejski proizvođač automobila ne samo što je uvjeren u kvalitetu i performanse svoga jurišnika i30N, već se ne libi ući u "ring" s njemačkim VW Golfom GTI i to obznanjuje.

Hyundai protiv VW | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Iako je model Hyundai i30N predstavljen tek nedavno te je prije samo tri mjeseca pušten u prodaju, iz tvrtke samouvjereno bacaju teške rječi usmjerene konkurenciji. Nameću se kao ravnopravni rival Volkswagenu Golfu GTI-ju, najprodavanijemu kompaktu na svijetu.  

Hyundai protiv VW | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Je li ovdje riječ samo o marketinškoj provokaciji kako bi se dobro izreklamirali ili je posrijedi nešto drugo, ne znamo. No znamo kako je voditelj sportskog odjela Hyundaija izjavio kako Golf GTI ne može izdržati cjelodnevnu vožnju po stazi. Na pitanje novinara: "Što ne bi na Golfu izdržalo pri takvoj egzibiciji?", Albert Birman dao je jasan odgovor: "Sve bi se raspalo!".  

Hyundai protiv VW | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Iz VW-a nisu ostali dužni te su poručili: "Ova izjava je čista glupost, ali je vrlo hrabra s obzirom na to da se mi takvim dokazivanjima još nismo bavili."

Hyundai protiv VW | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makka

    Nije wv sveta krava,nit ih je itko drugi počastio skupinom pridjeva doli njihovog zemljaka:)
  • Robivz

    Kak vele Japanci s konja na magarca? ...S Honde na Hyundai-a..haha

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.