Početna Novosti 386 pregleda

Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon

1
Vidi galeriju 1/6
Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon Hyundai Hrvatska: Na Jankomiru gradimo novi prodajno servisni salon

Kao dio globalne strategije marke Hyundai, koja kani do 2021. postati azijski brend broj 1 u Europi, Hyundai Hrvatska je započeo izgradnju nove središnjice na zagrebačkom Jankomiru...

Tvrtka Hyundai Hrvatska danas je na zagrebačkom Jankomiru predstavila projekt izgradnje nove Hyundaijeve središnjice u Hrvatskoj. Prodajni i servisni salon imat će i trening-centar za obuku djelatnika.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Izgradnja reprezentativnoga salona započet će za nekoliko koji dana, a nova zgrada dio je ambiciozne strategije korejske kompanije koja namjerava u Europi zauzeti prvu poziciju među azijskim proizvođačima automobila. Prilikom najave izgradnje salona predstavljen je i Hyundai i20 R5, trkaći automobil u kojemu će Juraj Šebalj već danas nastupiti na 43. izdanju Ina Delta relija.  

1 | Author: Auto start foto: Auto start 1 | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.