Početna Novosti 126 pregleda

I karavan može imati sportske performanse

ŠKODA FABIA COMBI R5
Vidi galeriju 1/7
I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse I karavan može imati sportske performanse

Nova Škoda Fabia Combi R5 koncept pokretana s 1,6 motorom pokazana je na GTI okupljanju u Wörtherseeu

Škoda Fabia R5 kombi-limuzinska verzija imala je premijeru imala na Essen Motor Showu. Temelji se na trećoj modelskoj generaciji, ali sa tipičnim poboljšanjima i specifikacijama u skladu sa propisima koje FIA pomno nadgleda. Ima 1,6 litreni turbo 4-cilindarski motor sa sekvencijalnim mjenjačem s pet stupnjeva prijenosa i centralno pozicioniranim ispušnim sistemom. Također, tu su brojni aerodinamički dodaci, umanjeni retrovizori, potpuno revidirani sistemi ovjesa i upravljanja.

ŠKODA FABIA COMBI R5 | Author: ŠKODA foto: ŠKODA

Kao nastavak ove sportske priče, Škoda je na Wörthersee festivalu predstavila još jedan konceptni model, sportski nastrojen Fabia Combi R5. "Reinterpretacija" je to relijaške Fabije R5 i krasi je agresivniji aero kit s novim prednjim i stražnjim branikom te velikim stražnjim krilom, a tu su i dorađena maska motora, nova kombinacija boja te 18-colni naplatci. Ovaj će model pokretati 1,6-litreni turbobenzinski motor u kombinaciji s 5-stupanjskim sekvencijalnim prijenosom kao i kombi-limuzinsku verziju R5.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.