Početna Novosti 76 pregleda

I Korejci dolaze pokazati što imaju na salon automobila u Parizu

SsangYong Rexton
Vidi galeriju 1/4
I Korejci dolaze pokazati što imaju na salon automobila u Parizu I Korejci dolaze pokazati što imaju na salon automobila u Parizu I Korejci dolaze pokazati što imaju na salon automobila u Parizu I Korejci dolaze pokazati što imaju na salon automobila u Parizu

Azijsko tržište želi ostaviti čim bolji dojam na najvećem svjetskom salonu automobila

Nova generacija modela SsangYong Rexton bit će predstavljena uskoro na salonu automobila u Parizu. Novi model zasnovan je na konceptu LIV-2 (Limitless Interface Vehicle). Ispod poklopca motora koncepta je 2,2-litarski dizelski motor, a postoji i varijanta sa dvolitarskim benzincem.

SsangYong Rexton | Author: SsangYong foto: SsangYong

Prema najavama, koncept je veoma blizak serijskom modelu. U SsangYongu kažu da je interijer opremljen naprednom tehnologijom i da će se moći birati između kože, drveta i kromiranih detalja. Novi, veliki SUV imat će i opciju sa sedam sjedala i dio je obitelji novih SUV modela koje će SsangYong predstaviti u narednim godinama.

SsangYong Rexton | Author: SsangYong foto: SsangYong

Korejska tvrtka pokušava se izboriti za svoje mjesto na globalnom tržištu crossovera i modela s pogonom na sve kotače.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.