Početna Novosti 37 pregleda

Isti automobil moraju voziti kupci iz cijelog svijeta

PSA PEUGEOT CITROEN

PSA Peugeot Citroën Back in the Race: razvoj globalne game s početkom proizvodnje Peugeot 2008 u Brazilu. Napuštanje logike game po regijama i prelaskom na logiku globalne game

Peugeot 2008 prvo je vozilo kojim se na svjetskoj razini provodi ciljana proizvodna strategija. Proizvodnja modela Peugeot 2008 započela je 17. ožujka u tvornici u Porto Realu u Brazilu.Jedan od ciljeva plana Back in the Race je razvoj ciljane proizvodne strategije na globalnoj razini, kojom se jamči bolje pokrivanje tržišta, napuštanjem logike game po regijama i prelaskom na logiku globalne game.

Tako su model Peugeot 2008 zajednički osmislili timovi za istraživanje i razvoj iz različitih regija, u Francuskoj, Kini i Brazilu. U travnju 2013. pušten je u prodaju u Europi, a zatim u Sjevernoj Africi i u Euroaziji. Od travnja 2014. prodaje se i u Kini. Do danas je Peugeot 2008 nadmašio očekivanja Grupe s više od 286.000 primjeraka proizvedenih u svijetu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.