Početna Novosti 7338 pregleda

Istraživanje potvrdilo: Vozači BMW-a su najgori i najbahatiji

1
Vidi galeriju 1/3
Istraživanje potvrdilo: Vozači BMW-a su najgori i najbahatiji Istraživanje potvrdilo: Vozači BMW-a su najgori i najbahatiji Istraživanje potvrdilo: Vozači BMW-a su najgori i najbahatiji

Više od pola sudionika istraživanja označilo je vozače BMW-ova modela M3 najsebičnijima, najnepromišljenijim i najbahatijim u odnosu na vlasnike ostalih automobila. Slijede ih vlasnici modela Range Rover, zatim Audija TT i Mercedesa C klase.

Prema nedavnom istraživanju, vozači automobila BMW proglašeni su najnepristojnijim i najbahatijim u prometu. Više od dvije tisuće ljudi koji su sudjelovali u istraživanju ispunilo je anketu i njih 56 posto dalo je najlošije ocjene vozačima BMW-a M3, a poredak je sljedeći:

 

1. BMW M3

2. Range Rover

3. Audi TT

4. Mercedes-Benz C-class

5. Porsche 911

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Također ispostavilo se kako je znatan postotak vlasnika automobila emotivno vezan za svoga limenog ljubimca. Njih 60 % tvrdi kako njihovi automobili imaju osobnost, 53 % ih je priznalo kako su svom automobilu dali čak i ime, a 40 % ih je izjavilo kako imaju više osjećaja prema svom automobilu nego prema bračnome partneru. 

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.Ivanisevic

    Di to, u Njemačkoj? U Hrvatskoj su definitivno najbahatiji vozači VW.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.