Početna Novosti 93 pregleda

Izdužen sa šest vrata i osam sjedala te prepravljen u kabriolet

AUDI A3 KABRIOLET
Vidi galeriju 1/4
Izdužen sa šest vrata i osam sjedala te prepravljen u kabriolet Izdužen sa šest vrata i osam sjedala te prepravljen u kabriolet Izdužen sa šest vrata i osam sjedala te prepravljen u kabriolet Izdužen sa šest vrata i osam sjedala te prepravljen u kabriolet

Audi A3 Cabrio sa šest vrata i osam sjedala izradili su namještenici Audi Deutschland

Zaposlenici Audija u Njemačkoj odlučili su demantirati mit kako su kabrioleti samo za individualce, pa su napravili automobil Audi A3 Cabrio sa šest vrata i sa osam sjedala. I pazite, ova prerada je potpuno realna, te vozi po cesti bez problema.

AUDI A3 KABRIOLET | Author: Audi Deutschland foto: Audi Deutschland

Za preradu je korišten serijski A3 prethodne generacije iz 2007. godine kojemu je značajno produljen međuosovinski razmak tako da su ugurali na svakom boku po troje vrata te smjestili čak osam osoba u tri reda sjedala.

AUDI A3 KABRIOLET | Author: Audi Deutschland foto: Audi Deutschland

Prerada ima S-Line paket opreme, crna kožna sjedala, a kotrlja se na 17 colskim kotačima. Prema onome što se vidi na fotografijama, ova prerada nema sklopivi krov, jer prije svega zbog ogromne veličine krova koji sklopljen jednostavno ne bi stao u prtljažnik. Je li ovaj primjerak na prodaju nismo saznali.

AUDI A3 KABRIOLET | Author: Audi Deutschland foto: Audi Deutschland

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.