Početna Novosti 53 pregleda

Japanski proizvođači zajednički žele pokoriti svijet

TOYOTA I MAZDA
Vidi galeriju 1/3
Japanski proizvođači zajednički žele pokoriti svijet Japanski proizvođači zajednički žele pokoriti svijet Japanski proizvođači zajednički žele pokoriti svijet

Toyota i Mazda u novom partnerstvu s ciljem proizvodnje još boljih automobila

Toyota Motor Corporation i Mazda Motor Corporation potpisali su ugovor o dugoročnoj suradnji. Optimiziranjem troškova obaju kompanija u vidu usavršavanja konačnih proizvoda i tehnologija, ovo partnerstvo rezultirat će nikad boljim i kupcima još primamljivijim automobilima, koji će zadovoljiti različite ukuse kupaca diljem svijeta. Prvi korak je uspostavljanje novog zajedničkog odbora čiji je zadatak pronaći najbolje načine korištenja jedinstvenih prednosti Toyote i Mazde, a udruženi odbor će nadalje poticati puno širu i značajniju suradnju u raznim segmentima razvoja automobila i novih tehnologija, naročito u pogledu ekologije i sigurnosti.

TOYOTA I MAZDA | Author: TOYOTA/MAZDA foto: TOYOTA/MAZDA

Prijašnja suradnja između Toyote i Mazde temeljila se na mogućnostima korištenja Toyotine hibridne tehnologije od strane Mazde i proizvodnji Toyotinih kompaktnih automobila u Mazdinoj tvornici u Meksiku. Toyota i Mazda prepoznali su da postoji značajno preklapanje u Mazdinoj korporativnoj filozofiji i Toyotinoj predanoj filozofiji stvaranja nikad boljih automobila, kao i u predanosti dubljim strukturnim reformama u kompaniji kako bi se ostvarila bolja konkurentnost i postiglo održivo poslovanje. Ovaj ugovor nadilazi tradicionalne okvire suradnje dviju velikih korporacija, ciljajući na stvaranje potpuno novih vrijednosti za automobile kroz srednjoročnu i dugoročnu suradnju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.