Početna Novosti 35 pregleda

Jubilarni model natrpan opremom donosi uštedu od 1050 eura

VW POLO
Vidi galeriju 1/2
Jubilarni model natrpan opremom donosi uštedu od 1050 eura Jubilarni model natrpan opremom donosi uštedu od 1050 eura

Povodom 40. rođendana modela Polo, Volkswagen je pripremio posebnu seriju VW Polo Original koja će biti proizvedena u maloj ograničenoj seriji od samo 1000 primjeraka

VW Polo ove godine slavi četrdeseti rođendan. Volkswagen je model Polo prvi put javnosti predstavio 1975. godine I do današnjeg dana na tržište je lansirano pet generacija, a ukupno je prodano više od 14 milijuna primjeraka. U znak obiljžavanja ovog lijepog jubileja u VW-u su odlučili napraviti specijalnu verziju, u samo 1000 primeraka koji će imati oznaku 'Polo Original'.

Rođendanska posebna serija Polo Original ima posebne kombinacije laka,a nova je narančasta boja koja je na neki način i zaštitna boja ovog posebnog modela, te je dostupna isključivo na verziji 'Polo Original'. VW Polo Original ima retrovizore u boji karoserije, zatamnjena stražnja svjetla, oznake 'Original', prednju masku presvučenu Piano lakom, aluminijske nožne komande, automatsku klimu, LED svjetla, Portago naplatke od 16 cola, kameru za vožnju unatrag, sustav automatskog kočenja i pomoći...

VW POLO | Author: VW foto: VW

Njemački kupci će ovaj posebnu model VW Polo Original platiti 19 950 eura što je za otprilike 1050 eura manje nego klasični Polo opremljen svom navedenom opremom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.