Početna Novosti 47 pregleda

Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu

1
Vidi galeriju 1/5
Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu Kada stižu autonomni auti saznat ćemo idući tjedan u Las Vegasu

Sljedeći tjedan, u utorak 9. siječnja, u Las Vegasu se otvara najveći svjetski sajam elektronike i tehnologija

Devetog siječnja ove godine u Las Vegasu se otvaraju vrata najvećega svjetskog sajma tehnologija. Salon s pedeset godina dugom tradicijom pretvorio se u izlog budućnosti i naprednih tehnologija koje se predstavljaju javnosti. Sajam služi i kao poligon za inovatore i razne start-upe koji imaju priliku izložiti napredne tehnologije i ideje. Internet, produktni dizajn, zabava, robotika i umjetna inteligencija samo su neka područja izlagača, baš kao i automobilska industrija kojoj je sajam naprednih elektroničkih naprava sjajan poligon za predstavljanje vlastitih tehnologija. Ove će godine u fokusu biti najnovija dostignuća iz područja autonomnih vozila, te ostale napredne automobilske tehnologije poput Nissanove tehnologije "Brain - to – vehicle", koja "čita" vozačeve misli i upravlja automobilom!

1 | Author: CES, Nissan foto: CES, Nissan 1 | Author: CES, Nissan foto: CES, Nissan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.