Početna Novosti 85 pregleda

Kako je kaktus napiknuo još jednu nagradu za dizajn?

CITROEN C4 CACTUS
Vidi galeriju 1/2
Kako je kaktus napiknuo još jednu nagradu za dizajn? Kako je kaktus napiknuo još jednu nagradu za dizajn?

Citroën C4 Cactus osvojio je nagradu za najbolji dizajn godine (World Car Design of the Year 2015) u okviru međunarodnog Salona automobila u New Yorku

Citroën C4 Cactus osvojio je nagradu za najbolji dizajn godine (2015 World Car Design of the Year) u okviru međunarodnog Salona automobila u New Yorku. Tu je nagradu žiri „World Car Of The Year” dodijelio automobilu koji je svojim dizajnom obilježio godinu, te ponudio odvažan i inovativan dizajn.

CITROEN C4 CACTUS | Author: CITROEN foto: CITROEN

Alexandre Malval, direktor dizajna marke Citroën, imao je čast primiti nagradu kojuom žiri svake godine odaje počast novom automobilu najinovativnijeg dizajna koji krši dotadašnja pravila uz obrazloženje kako Cactus ima dizajn koji se sastoji od čistih i glatkih površina kojima prevladavaju izražajni grafički elementi od kojih svaki ima svoju funkciju, poput Airbump i svjetlosnog potpisa. Ovom je velikom nagradom upotpunjen niz od preko 30 međunarodnih naslova koje je Citroën C4 Cactus primio od svog lansiranja. Osim ovog priznanja stručnjaka, i javnost je odala priznanje i pokazala svoje oduševljenje s već više od 60.000 kupaca koji su u Europi naručili Citroën C4 Cactus.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.