Početna Novosti 20 pregleda

Kia Sportspace je koncept u tradiciji grand tourera

KIA Sportspace
Vidi galeriju 1/2
Kia Sportspace je koncept u tradiciji grand tourera Kia Sportspace je koncept u tradiciji grand tourera

Kia Motors je na salonu automobila u Ženevi predstaviti inovativni koncept Sportspace koji je stvoren za duge vožnje, osmišljen za brza putovanja s maksimalnim komforom i minimalnim stresom, u skladu s tradicijom grand tourera i vikend izleta

Kia Sportspace Concept Car izazvao je veliki interes na Salonu automobila u Ženevi. Dizajniran u Kijinom dizajnerskom studiju u Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillaumea, glavnog europskog dizajnera, Sportspace donosi jedinstven i privlačan oblik. Vozilo je nastalo kao rezultat predanosti modernom i uzbudljivom prijevozu za četiri osobe. Naglašena je istovremena prostranost i funkcionalnost, bez žrtvovanja performansi, održivosti i štedljivosti po kojima je Kia poznata. S motornom maskom u prepoznatljivom obliku „tigrova nosa“ Kia se može pohvaliti usklađenim proporcijama i jednostavnim, čistim površinama zbog čega Sportspace na cesti ostavlja odvažan i dinamičan izgled. Istovremeno nudi visok nivo komfora i znatan praktičan prtljažni prostor.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.