Početna Novosti 52 pregleda

Kijin automobil koji rastura prodaju u Americi

KIA OPTIMA LIMUZINA
Vidi galeriju 1/2
Kijin automobil koji rastura prodaju u Americi Kijin automobil koji rastura prodaju u Americi

Nova generacija trodijelne limuzine Kia Optima ima svjetsku premijeru na autosalonu u New Yorku. Treba zadržati titulu najprodavanijeg Kia automobila na američkom tržištu

Kia zadnjih deset godina ima plan da svojim vozilima osvoji sva svjetska tržišta, nudeći pri tom dizajn prilagođen pojedinom tržištu i visoku kvalitetu izrade. Tako je 2010. godine 2010. na New York International Auto Show svoju premijeru imala trodijelna limuzina Kia Optima koja je na neki način napravila preokret u naglom rastu prodaje Kia automobila na tržištu SAD-a.

KIA OPTIMA LIMUZINA | Author: Kia foto: Kia

Tako je u prve tri godine prodaje limuzine Kia Optima to bio Kijin najbolje prodavan automobil u SAD-u. Pet godina kasnije, KIA za autosalon u New Yorku priprema svjetsku premijeru nove generacije imuzine KIA Optima. Optima je potpuno iznova konstruirana, te se u Kiji nadaju kako će nastaviti odličnu prodaju prethodnog modela na američkom tržištu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.