Početna Novosti 44 pregleda

Lagan kao pero: Audijev novi bicikl koštat će vas kao auto

AUDI BICIKL

Sportski bicikl iz Audija stoji 17.500 eura, za što se inače može kupiti sasvim dobar novi automobil. Glavni adut Audijeva bicikla pak je njegova mala težina

Kako piše 24sata.hr Audijev bicikl novi je primjer krilatice 'Napredak kroz tehniku', ali njegova cijena bi čak i za najzagriženije zaljubljenike u biciklizam mogla biti prevelik zalogaj. Bicikl dolazi u limitiranoj seriji, okvir je proizveden od karbonskih vlakana, a zbog tih materijala i izrade i cijena je morala biti visoka pa na Audijevim stranicama bicikl stoji 17.500 eura. Iznos za koji možete kupiti sasvim pristojan novi automobil. Istina, to neće biti Audi.

Audi Sport Racing Bike ima okvir koji je težak tek 790 grama, što je lakše od pet iPhonea 6 Plus, a proizveden je od karbona T1000 koji se ugrađuje i u Audijeve sportske jurilice. Ukupna masa bicikla je 5,8 kilograma. Audi je bicikl predstavio još u ožujku na salonu u Ženevi, a prodat će samo 50 ovakvih bicikala.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.