Početna Novosti 114 pregleda

Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura

1
Vidi galeriju 1/5
Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura Lopovi provalili u kamion i ukrali motocikl i 3 kacige, vrijedne 300.000 eura

Timu Honda Dakar ukradeni su motocikl i oprema, svega mjesec dana prije početka kultnoga relija

1 | Author: TopSpeed foto: TopSpeed

Jubilarna četrdeseta utrka Dakar Rally održat će se za malo manje od mjesec dana, a gotovo 150 motocikala stiže u Peru na start ovoga kultnog događaja. I dok su se timovi i njihovi motocikli već uputili prema Južnoj Americi, tim Monster Energy Honda suočio se s velikim udarcem.

1 | Author: TopSpeed foto: TopSpeed

Jedan od njihovih motocikala, Honda CRF 450 Rally, ukraden je u francuskoj luci Le Havre, netom nakon što je njihova oprema trebala isploviti put Perua. Motocikl je ukraden iz kamiona koji je bio smješten u Quai Colbertu, centru Le Havrea, područja s dokovima gdje su bili smješteni i mnogi drugi motocikli za Dakar. Ovaj događaj nije obeshrabrio Tim Monster Energy Honda. Nabavili su zamjenu za ukradeni motocikl te isplovili prema Peruu. 

1 | Author: TopSpeed foto: TopSpeed

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.