Početna Novosti 55 pregleda

Marka DS osvaja Kinu i svjetsko tržište novim modelima

DS MARKA NA AUTOSALONU U ŠANGAJU
Vidi galeriju 1/4
Marka DS osvaja Kinu i svjetsko tržište novim modelima Marka DS osvaja Kinu i svjetsko tržište novim modelima Marka DS osvaja Kinu i svjetsko tržište novim modelima Marka DS osvaja Kinu i svjetsko tržište novim modelima

Marka DS će na 16. autosalonu u Šangaju pokazati nove modele automobila - DS 5, DS 5 MoonDust, DS 5 LS, SUV DS 6 i novi DS 5 Golden Mat

Međunarodni salon u Šangaju otvorit će svoja vrata za širu javnost 21. Travnja 2015. Tri godine nakon što je lansirana u Kini, marka DS nastavlja razvoj. Uz tri proizvoda u prodaji u toj zemlji tijekom 12 mjeseci i 82 prodajna mjesta u posebnoj mreži, marka DS istodobno u Kini i Europi lansira novi DS 5! A kao dokaz svoje ambicije, ondje će se predstaviti posebno izdanje novog modela DS 5: DS 5 Golden Mat.

DS MARKA NA AUTOSALONU U ŠANGAJU | Author: DS foto: DS

Danas je Kina prioritet Marke DS. To dokazuje njezin štand, na kojemu će po prvi puta u zemlji predstaviti svoj logotip „DS Automobiles“, potpis „Spirit of avant-garde“ i najnoviji model: novi DS 5, istodobno lansiran u Europi i Kini. I Šangaju će  biti izloženo čak 10 modela DS, a među njima i novi DS 5. Od modela DS 23, simbola nasljeđa Marke, do izložbenog automobila DS 5 MoonDust, uključujući DS 5 LS, SUV DS 6 i novi DS 5 Golden Mat, posjetitelj će moći uroniti u svijet profinjenosti, posvećenosti detaljima, dizajna i tehnologije.

DS MARKA NA AUTOSALONU U ŠANGAJU | Author: DS foto: DS

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.