Početna Novosti 27 pregleda

McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje

1
Vidi galeriju 1/5
McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje McLaren školovanje: Na mladim inženjerima svijet ostaje

McLaren Automotive, tvrtka koja proizvodi supersportske automobile, pokrenula je program školovanja i regrutacije studenata, budućih inženjera

McLaren školuje studente strojarstva koji će kasnije imati priliku raditi na stvaranju automobila ili pojedinih komponenti, ovisno o ekspertizi. Program edukacije i selekcije talenata zove se Bruce McLaren International Intership, prema imenu osnivača ove tvrtke koja je slavu stekla upravo u Formuli 1.

1 | Author: McLaren foto: McLaren

Jedan od najboljih studenata koji je dobio priliku za rad u McLarenu je Thomas Evans iz Novoga Zelanda, zemlje iz koje je i Bruce McLaren. S drugoga kraja svijeta talentirani inženjer doselio se u britanski Surrey, mjesto gdje se stvaraju, razvijaju i proizvode McLarenovi cestovni automobili.

1 | Author: McLaren foto: McLaren

Student Evans izjavio je kako je svjestan prilike koja mu se ukazala, tim više što je vrlo teško pronaći posao u autoindustriji, odnosno raditi među najboljim inženjerima današnjice.  

1 | Author: McLaren foto: McLaren

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.