Početna Novosti 40 pregleda

Mercedes-AMG najavio prelazak magične brojke od 100.000 prodanih vozila

1
Vidi galeriju 1/4
Mercedes-AMG najavio prelazak magične brojke od 100.000 prodanih vozila Mercedes-AMG najavio prelazak magične brojke od 100.000 prodanih vozila Mercedes-AMG najavio prelazak magične brojke od 100.000 prodanih vozila Mercedes-AMG najavio prelazak magične brojke od 100.000 prodanih vozila

Nakon rekordne prošle godine i 99.235 prodanih automobila, Mercedes-AMG najavio još veći uspjeh ove godine, ponajprije zahvaljujući velikoj prodaji A i CLA klasa u Europi i SAD-u...

Prošlogodišnje povećanje prodaje za 44,1 posto u odnosu na 2015. označilo je prekretnicu ovoga Mercedesova odjela koji se polako ali sigurno osamostaljuje i postaje podbrend Mercedes-Benza i Daimler AG grupacije. Za ovu godinu predviđa se dvoznamenkasto povećanje prodaje u odnosu na 2016., što u prijevodu znači da će brojka prodanih auta debelo premašiti 100 tisuća.

1 | Author: Mercedes-AMG foto: Mercedes-AMG

Veliku zaslugu rekordnome uspjehu donijeli su modeli A-klase i CLA-klase, koji su osvojili tržište diljem Europe i SAD-a.

1 | Author: Mercedes-AMG foto: Mercedes-AMG

Također, predviđa se kako će novi, samostalni Mercedes-AMG prodajni saloni jako doprinijeti popularnosti, imidžu i na kraju - samoj prodaji tih prestižnih Mercedesovih automobila. Kao dodatak svemu, hiperauto Project One AMG svjetlo dana ugledat će ove, jubilarne 50. godine postojanja AMG odjela.

1 | Author: Mercedes-AMG foto: Mercedes-AMG

U ovome trenutku Mercedes-AMG raspolaže s 19 različitih modela i skoro 30 varijacija svakoga, a definitivno najjače oružje je 'zelena neman' - Mercedes-AMG GT R s 585 KS.

1 | Author: Mercedes-AMG foto: Mercedes-AMG

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.