Početna Novosti 32 pregleda

Metalna robotska zmija automatski puni struju

Tesla

Tesla je predstavio prototip robotskog punjača koji sam priključi automobil na punjač struje. Prva primjena trebala bi biti na modelu Tesla S

Elon Musk je najavio i izgleda kako je realizacija pred vratima. Tesla Motors predstavio je metalnu robotsku zmiju koja se sama priključi na elektromobil kako bi napunila baterije strujom. U videu možete vidjeti kako metalni zmijoliki robot zastrašujućeg oblika kao iz SF horror filma se sam priključuje na parkirani električni automobil kako bi započeo punjenje baterija strujom. Ovaj najavljeni automatizirani proces priključenja i punjenja strujom za sada je još uvijek prototip, ali je vrlo izgledno kako će ubrzo biti i u operativnom korištenju. Naravno ovaj robotizirani punjač napravljen je samo za Tesla automobile. Za sada nisu poznati tehnički detalji robotiziranog punjača. Kada bi trebao biti ponuđen kupcima  i gdje još nije poznato, ali se pretpostavlja kako će imati priključak za automobil Tesla S.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.