Početna Novosti 52 pregleda

Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20

NAGRADNA IGRA NAJAUTO HRVATSKE
Vidi galeriju 1/5
Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20 Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20 Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20 Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20 Moju kćer Josipu prati sreća, dobila je auto Hyundai i20

Marija Dujmović, sretna dobitnica u nagradnoj igri Najauto Hrvatske preuzela je 100.000 kuna vrijedan Hyundai i20

Umirovljenici iz Otočca Mariji Dujmović uručeni su ključevi novoga Hyundaija. Osvojila ga je u nagradnoj igri Najauto Hrvatske, koju su organizirali 24sata i Auto Start. Ključeve novog i20  uručio joj je Dario Matečić, direktor marketinga i komunikacija tvrtke Hyundai Hrvatska d.o.o.

NAGRADNA IGRA NAJAUTO HRVATSKE | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Na fotografiji: Marija Dujmović, umirovljenica iz Otočca, i Dario Matečić, direktor marketinga i komunikacija Hyundaija Hrvatska d.o.o.

Među 24.740 pristiglih glasova u nagradnoj igri virtualni rulet zaustavio se na broju 281. Upravo pod tim brojem pristigao je glas iz Otočca, koj je poslala Marijina kći Josipa. Ona će i koristiti novi Hyundai i20 kojim će zamijeniti osam godina stari Peugeot 207, rekla je sretna dobitnica i dodala kako je njezina kći već nekoliko puta imala sreće u nagradnim igrama, a ovo je najveći zgoditak.

Dobitnica Marija nije mogla sakriti uzbuđenje i sreću, a kako i bi kad je 100.000 kuna vrijedan Hyundai došao kao dar s neba.

NAGRADNA IGRA NAJAUTO HRVATSKE | Author: PIXSELL foto: PIXSELL NAGRADNA IGRA NAJAUTO HRVATSKE | Author: PIXSELL foto: PIXSELL NAGRADNA IGRA NAJAUTO HRVATSKE | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Na fotografiji: Marija Dujmović, umirovljenica iz Otočca, i Dario Matečić, direktor marketinga i komunikacija Hyundaija Hrvatska d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.