Početna Novosti 175 pregleda

Slavna Lancia dotakla dno: Diljem Europe ugašene službene internetske stranice

1
Vidi galeriju 1/2
Slavna Lancia dotakla dno: Diljem Europe ugašene službene internetske stranice Slavna Lancia dotakla dno: Diljem Europe ugašene službene internetske stranice

FCA grupacija ugasila je Lancijine internetske stranice u nekoliko europskih zemalja, a potvrđeno je dkako se trenutačno proizvodi samo jedan model - Ypsilon, i to isključivo za domaće, talijansko tržište...

Svi zainteresirani za čuvenoga talijanskog proizvođača legendarnih automobila poput Delte Integrale i Stratos prilikom posjeta nekim službenim stranicama, uz objašnjenje kako je riječ o grešci i ispriku, bit će upućeni na ostale brendove poput Alfe Romeo, Jeepa ili Fiata.

1 | Author: Lancia foto: Lancia

Bilo je pitanje vremena kada će doći do ovoga, s obzirom na neuspješnu prodaju tijekom zadnjih godina. Pretpostavljamo kako je ovo posljednji 'trzaj' talijanskoa proizvođača koji je ugasio prodaju svih svojih modela osim Ypsilona, koji se prodaje još samo u Italiji. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VitoBH

    Nadležnima dragovoljno ustupam na pregled motor 1.6 16v u mom Renaultu iz 2012. godine, oznaka motora K4M, radi provjere deklarirane euronorme 5 jer smatram da ne zadovoljava ni normu 3. Neka provjere, plaćam trošak.
  • Djuro_SS

    Što će jaran drugo reći nego WV je auto.... Talijani puno manje imaju problema od Njemaca, vidljivo sve po CO2 problemima zadnjih godinu dana. :-)
  • VitoBH

    Nestaju zbog nekvalitete, prvo Talijani, zatim Francuzi itd. Ne mogu se kupci varati, to važi za Renault, tako da će Renault uskoro nestati s tržišta.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.