Početna Novosti 163 pregleda

Nesreća: Utrka bijesnim autima umalo ih koštala života

1
Vidi galeriju 1/3
Nesreća: Utrka bijesnim autima umalo ih koštala života Nesreća: Utrka bijesnim autima umalo ih koštala života Nesreća: Utrka bijesnim autima umalo ih koštala života

Da gradske ulice nisu staze namijenjene utrkama automobila dokazuje stravična nesreća koja se u petak dogodila u njemačkome gradu Giessenu...

1 | Author: Bild.de foto: Bild.de

Čini se kako je sreća još jednom pomazila hrabre, pa su na svu sreću svi sudionici prošli samo s lakšim ozljedama. Dva mlada pomahnitala vozača odlučila su gradske ulice pretvoriti u njihovo osobno trkalište, pritom ne mareći za ostale sudionike prometa.

1 | Author: Bild.de foto: Bild.de

Ograničenje brzine na 50 km/h nije ih spriječilo da pojure svojim snažnim automobilima u želji da pokažu tko je brži. Pri velikoj brzini vozač Porsche Cayennea nije uspio zakočiti kada je njegov "suparnik" u Mercedesovoj A-klasi "uletio" ispred njega i naglo zakočio kako bi stao na crveno svjetlo.

1 | Author: Bild.de foto: Bild.de

Mladi vozač Porschea zabio se u prijateljev Mercedes nakon čega se odbio na nogostup, a zahvaljujući prometnome znaku život nije izgubio dječak koji je na istom semaforu čekao zeleno svjetlo. O čemu je točno riječ i što se zaista dogodilo otkrit će nam istraga.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.