Početna Novosti 42 pregleda

Nogometaši u sponzorskim automobilima marke Audi

NOGOMET I AUTI
Vidi galeriju 1/3
Nogometaši u sponzorskim automobilima marke Audi Nogometaši u sponzorskim automobilima marke Audi Nogometaši u sponzorskim automobilima marke Audi

Nogometaši nogometnog kluba Bayern München za sezonu 2015./16. dobili su na korištenje nove Audijeve modele automobila

Nogometni klub Bayern München od 2002. godine kao službenog sponzora automobila ima marku Audi. Audi je nogometašima i treneru Pep Guardioli uručio nove automobile za nogometnu sezonu 2015./16. Klub Bayern München dobio je na korišenje ukupno 50 Audijevih automobila, a primopredaja je bila na Centru za sigurnu vožnju Audija, gdje su nogometaši mogli isprobati sve modele, kao i upoznati se s elementima sigurne vožnje.

Thomas Müller, Robert Lewandowski, Mario Götze i David Alaba uživali su za upravljačima kao mala dijeca, osobito kad se pojavio natjecateljski modeli Audi TT Cup.za čijim je upravljačem sjedio Le Mans pobjednik Tom Kristensen. Nogometaši tako voze Audi RS 7 Sportback, a drugi po atraktivnosti je Audi RS 6 Avant, te treći Audi Q7. Neki nogometaši još se nisu odlučili koji bi model izabrali, a ostatak se vozi u Audiju S6 Avant (450 KS), Audiju SQ5 3.0 TDI (313 KS), Audiju Q3 2.0 TDI (185 KS), Audiju TT Coupé (230 KS).

NOGOMET I AUTI | Author: AUDI foto: AUDI

Lionel Messi iz kluba Barcelona vozi Audi

Osim nogometnog kluba Bayern München, marka automobila Audi sponzor je i drugih nogometnih klubova kao što su Ingolstadt, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Mailand, Hamburger SV i Red Bull Salzburg. U Audiju se voze i slavni nogometaši Lionel Messi (Barcelona) i Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

NOGOMET I AUTI | Author: AUDI foto: AUDI

Cristiano Ronaldo iz kluba Real Madrid vozi Audi

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.