Početna Novosti 558 pregleda

Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci

1
Vidi galeriju 1/5
Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci Nova marka automobila je Gunsel, a osmislili su je Turci

Na inicijativu Predsjednika Turske Tayyipa Erdogana pokrenut je projekt “Automobile of Turkey”

Pet turskih tehnoloških i automobilskih kompanija razvija elektroauto za široke mase. Brend će se zvati Gunsel, prvi prototip nazvan Model 1 očekuje e 2019., a proizvodni primjerci u 2021. godini. Zasad postoji samo jedan prototip na kojemu se vrše testiranja, a poznato je i to da će se proizvoditi na Cipru.

1 | Author: Gunsel foto: Gunsel

Domet je 350 kilometara jednim punjenjem, opremljen je regenerativnim kočenjam, a do 100 km/h ubrzava 8 sekundi. Kompanija je u fazi širenja i zapošljavanja pa se i svi zainteresirani mogu javiti za pozicije dizajnera, inženjera, elektroničara i brojnih drugih zanimanja.  

1 | Author: Gunsel foto: Gunsel

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.