Početna Novosti 226 pregleda

NOVA ODLUKA: Svi Opeli u potpunosti će koristiti francusku tehnologiju

1

Glavni izvršni direktor Opela Michael Locherer i predsjednik Upravnog odbora Grupacije PSA Carlos Tavares predstavili su Opelov plan za budućnost, s naglaskom na osiguranje održivog povratka prema profitabilnosti marke. Kao drugu najvažniju stvar, saznali smo kako će svi Opelovi automobili do 2024. u potpunosti preuzeti tehnologiju iz grupacije PSA, odnosno temeljit će se na istim platformama kakve koriste francuski konkurenti.

1 | Author: Opel foto: Opel

Opel/Vauxhall je od 1. kolovoza dio Grupacije PSA Peugeot Citroën, no ove su tvrtke surađivale još od 2012. Do danas ta je suradnja urodila četirima modelima marke Opel: to podrazumijeva dva nova crossover/SUV-a, Crossland X i Grandland X, koji su već dostupni u prodajnim salonima. Također, nasljednik lakoga dostavnog modela Combo stići će na tržišta tijekom sljedeće godine, a nova će generacija Opela Corse svjetlo dana ugledati 2019.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.