Početna Novosti 161 pregleda

Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena

Volkswagen Beetle
Vidi galeriju 1/7
Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena Nova Volkswagenova Buba: Zgodna, poznata i omiljena

Originalni Beetle jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih automobila u povijesti...

Volkswagen je osvježio dizajn ikone i predstavio ju na Beetle Sunshine Touru u Travemündeu. Nove boje izvana i iznutra, raznolik niz mogućnosti personalizacije, informacijski sustav usmjeren na moderne pametne telefone.

Volkswagen Beetle | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Prepoznatljive značajke nove verzije Bube su redizajnirani prednji branik te veća širina i čvrstoća. Unutrašnje konture nisu promijenjene, ali zato jesu boje, materijali i tehničke karakteristike. Novost su tkanine sjedala i boje, novi instrument biranja i još svjetlije osvjetljenje. 

Što se tiče tehničkih podataka, dostupni su 4-cilindrični motori, od toga tri TSI koji razvijaju 105, 150 i 220 KS i dva TDI motora (110 i 150 KS). Svih pet varijanti motora može se naručiti s automatskim mjenjačem s dvije spojke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.