Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a

Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a
foto: Seat

Puno zabave, smijeha i sunca – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić. Oni su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT.

1

S obzirom na trend rasta popularnosti i važnosti društvenih mreža, pogotovo u komunikaciji s određenim ciljnim skupinama, SEAT je odlučio dogovoriti suradnju s Anitom Dujić i Ivanom Vukušićem koji imaju veliki broj pratitelja i fanova na društvenim mrežama. Cilj je da se SEAT predstavi javnosti na kreativniji i drugačiji način.

1

Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT-ove modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

1

Kako su glavne vrijednosti marke SEAT atraktivan dizajn, dinamičnost i young spirit, Anita Dujić i Ivan Vukušić nametnuli su se kao prirodan izbor za suradnju koja je i potvrđena snimanjem kampanje u ambijentu bivše tvornice Katran. 

1

Komentari