Početna Novosti 24 pregleda

Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku

novi br. autosta
Vidi galeriju 1/8
Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku Novi broj na svim kioscima - osvojite karte za Francusku

Joker kupon - još jedna prilika da osvojite vikend u Francuskoj i karte za utakmicu Češka-Hrvatska, mjesto u karavani s 5 Hyundaija

Osvojite vikend u Francuskoj i karte za utakmicu Češka-Hrvatska. Još uvijek imate dovoljno vremena da izrežete joker kupon iz novog broja Auto starta i uključite se u nagradnu igru. Otkrivamo i Tonćija K., autoprijevoznika iz Imotskoga koji je državni rekorder po broju prometnih prekršaja. U tri godine evidentirana su mu čak 1391 prometna prijestupa. Državi na ime kazni duguje 36 milijuna kuna. Drugi na listi srama prometnih prijestupnika je vozač iz Trogira koji na svom kontu ima 596 evidentiranih prijestupa. Dvojica Dalmatinaca su na vrhu top liste prometnih prekršitelja kojih nema više od 3000 u Hrvatskoj. Njih 0,15% napravilo je svaki peti prekršaj (20%) i godinama teroriziraju dva milijuna savjesnih vozača. U velikoj priči otkrivamo stupidnost kažnjavanja bodovima te zakone koji stimuliraju prijestupnike da još više griješe. 

novi br. autosta | Author: Autostart foto: Autostart

Nevjerojatno, zbog glupih zakona, u 2016. nikome nije zbog bodova trajno oduzeta vozačka dozvola, a nitko nije morao ni na dodatno polaganje vozačkog ispita!
Kako će izgledati budući BMW-i otkrili smo u Villa d'Este, mondenom ljetovalištu pored jezera Como. Tamo se okuplja crème de la crème oktanskoga svijeta, a prava zvijezda bio je konceptni BMW 2002 Hommage. Naši reporteri iz prve su ruke ekskluzivno saznali sve o nasljedniku čuvenog BMW-a 2002 s kraja šezdesetih godina prošlog stoljeća. Jednako tako otkrivena im je tajna kako će se njegovi brojni detalji već ubrzo implementirati u serijskim modelima. Naš reporteri prenose ekskluzivno i dojmove s prve vožnje Opelova prototipa GT Concept, posve kompjuterizirane male hibridne jurilice vrijedne deset milijuna eura, jedne jedine u svijetu. To je još jedan od koncepata koji nas vraća u šezdesete godine kad je Opel bio na vrhuncu moći. 

novi br. autosta | Author: Autostart foto: Autostart

U novome Auto startu ne propustite priču o uspjehu Riječanke Ane Zadnik koja u Oxfordu, nakon Toyote u Tokiju, Dacije u Bukureštu, Jaguara i Land Rovera u Coventryju, dizajnira unutrašnjost Minijevih modela. 
Pročitajte i prve dojmove s vožnji novoga Volkswagen Tiguana, sve o najnovijemu SUV-u Peugeot 3008, koji smo detaljno razgledali na premijeri u pariškome Le Bourgetu, kao i pojedinosti o najvećoj i dosad najboljoj limuzini Alfa Romeo, prekrasnoj Giuliji. 

novi br. autosta | Author: Autostart foto: Autostart

Naš kolumnist Domagoj Đukec govori o modernom dizajnu automobila koji ruši pravila i kako je poligon za dizajnerske "ludorije" koje će uskoro dominirati tržištem upravo Kina. Auto start piše i o deset najvećih prijevara u Formuli 1 i bolidima koji su zaobilazili tehnička pravila. Pročitajte priču o ponovnome pokretanju njemačke marke Borgward. Kupili su ih Kinezi i pokazali da ono što kapitalisti ugase, komunisti ožive. Pompozno su najavili kako s njime žele pokoriti cijeli svijet. NOVI AUTO START na kioscima je od sutra.

novi br. autosta | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.