Početna Novosti 31 pregleda

Novi japanski crossover je 'gemišt' kupea i SUV-a

HONDA HR-V
Vidi galeriju 1/3
Novi japanski crossover je 'gemišt' kupea i SUV-a Novi japanski crossover je 'gemišt' kupea i SUV-a Novi japanski crossover je 'gemišt' kupea i SUV-a

Hrvatska premijera nove Honde HR-V uz najavljeni početak prodaje krajem ljeta 2015. godine

Nova Honda HR-V bit će premijerno prikazana u Hrvatskoj na Cro Auto Showu koji će se održati u Zagrebu od 22. do 24. svibnja 2015. godine. Radi se o novom predstavniku crossover segmenta čije su glavne odlike izražena osobnost, sofisticirani dizajn, iznimno prilagodljivija unutrašnjost, sigurnost i otvorenost prema novim, zabavnim audiokomunikacijskim tehnologijama. Kombinacijom bočnih linija karakterističnih za kupe vozila i snažno naglašenih robusnih linija karakterističnih za SUV vozila dobiven je prepoznatljivi karakterni izgled nove Honde HR-V.

HONDA HR-V | Author: Honda foto: Honda

Za najprostraniju unutrašnjost u klasi zaslužna su Hondina inovativna sjedala. S njima, funkcionalnost i prilagodljivost poprimaju sasvim drugu dimenziju. U početku će nova Honda HR-V biti dostupna s dva štedljiva motora 1.6-litrenim i-DTEC dizelskim agregatom od 120 KS i 1.5-litrenim i-VTEC benzinskim motorom od 130 KS. Oba motora predstavnici su Hondine Earth Dreams tehnologije. Početak prodaje nove Honde HR-V u Hrvatskoj predviđen je za kraj ljeta 2015. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.