Početna Novosti 40 pregleda

Novi show Clarksona, Mayja i Hammonda zvat će se The Grand Tour

The Grand Tour
Vidi galeriju 1/2
Novi show Clarksona, Mayja i Hammonda zvat će se The Grand Tour Novi show Clarksona, Mayja i Hammonda zvat će se The Grand Tour

Čini se kako su poznatome trojcu slova T i G jako draga. Nakon dugog iščekivanja imamo ime novoga showa

Trojac već dugo radi na novome projektu za Amazon, ali jedne se stvari nikako nisu mogli dosjetiti - kako nazvati novu emisiju o automobilima, a da ime bude zanimljivo i orginalno! Konačno su uspjeli - The Grand Tour! Nimalo orginalno, ali nije bitno. Zasigurno će biti zanimljivo i duhovito, nimalo ne sumnjamo.

The Grand Tour | Author: The Grand Tour foto: The Grand Tour

Prema zadnjim informacijama emisija će se voditi sa različitih mjesta u Velikoj Britaniji pa čak i svijetu, za razliku od bivšega Top Geara, kojemu je veliki hangar bio 'mjesto okupljanja'. Početak emitiranja showa The Grand Tour Amazon najavljen je za jesen. Nestrpljivo čekamo.

Komentari 0

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar VEX

    VEX

    Dobro je... Imam do jeseni vremena spojit se uključit uštekat na striming prijenos uživo, ovo će trebat gledat!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.