Početna Novosti 24 pregleda

Novi teaser video u pustinji najavio offroad mogućnosti Lamborghinija Urusa

1
Vidi galeriju 1/4
Novi teaser video u pustinji najavio offroad mogućnosti Lamborghinija Urusa Novi teaser video u pustinji najavio offroad mogućnosti Lamborghinija Urusa Novi teaser video u pustinji najavio offroad mogućnosti Lamborghinija Urusa Novi teaser video u pustinji najavio offroad mogućnosti Lamborghinija Urusa

Dugo očekivani Lamborghini Urus nova je uzdanica tvrtke u koju se polažu velike nade, te na njegov račun Lamborghini planira ukupnu prodaju udvostručiti do 2019.

Prošlo je pet godina otkako je Lamborghini skinuo veo tajne sa svoga koncepta Urus. Nakon toliko godina iščekivanja finalna verzija samo što nije spremna za proizvodnju, a premijera je najavljena za 4. prosinac. U međuvremenu objavljen je ovaj videoteaser s ciljem da održi napetost do premijere, kada će napokon pasti kamuflaža s "prvoga svjetskog" superSUV-a.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

U videu se može vidjeti ANIMA (Adaptive Network Inteligence Management) - izbornik postavki vožnje, koji je preuzet s Huracana i Aventadora. Malo je dostupnih informacija o karakteristikama Urusa, no poznato je kako će imati 4.0-litreni motor V8 sa 650 KS. Koristit će MLBevo platformu Volkswagenove grupacije, kakvu koriste Audi Q7, Porsche Cayenne i Bentley Bentayga. U videu na 0:12 se može vidjeti kako Urus koristi skretanje svih kotača, što ima smisla s obzirom na to da isti sustav koristi i Aventador S, a također i Porsche Cayenne. Za manje od mjesec dana je premijera, kada ćemo saznati sve detalje u vezi s prvim svjetskim "super SUV-om", kako ga nazivaju.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini 1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.