Početna Novosti 158 pregleda

Novi video: Za pet dana i službeno stiže novi BMW M5 s preko 600 KS

1
Vidi galeriju 1/4
Novi video: Za pet dana i službeno stiže novi BMW M5 s preko 600 KS Novi video: Za pet dana i službeno stiže novi BMW M5 s preko 600 KS Novi video: Za pet dana i službeno stiže novi BMW M5 s preko 600 KS Novi video: Za pet dana i službeno stiže novi BMW M5 s preko 600 KS

Samo pet dana prije pojave prvih službenih" fotki" BMW je objavio novi kratki video s modelom M5 u glavnoj ulozi...

U iščekivanju prvih službenih fotografija, koje stižu za pet dana, BMW je objavio novi teaser videro kojime najavljuje novu generaciju svoje sportske limuzine. Novi BMW M5 s oznakom F90 uživo ćemo vidjeti tek sljedećeg mjeseca u Frankfurtu. Pokretat će ga 4,4-litreni motor V8 s dva turbopunjača, koji će razvijati preko 600 KS (spominje se brojka 608).

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Zahvaljujući kolosalnoj snazi novi M5 do stotke će sprintati samo 3,5 sekunde, a imat će i XDrive pogon na sve kotače. No, svim 'hardcore' fanovima BMW će omogućiti da se pritiskom gumba pogon prebaci isključivo na stražnje kotače i tako sasvim osloboditi "zvijer".

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Što se cijene tiče u Njemačkoj će iznositi 110.000 eura, a više informacija slijedi za pet dana...

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.