Početna Novosti 138 pregleda

Opoziv Astona Martina zbog Daimlera: Tajni agent 007 u servisu

1
Vidi galeriju 1/3
Opoziv Astona Martina zbog Daimlera: Tajni agent 007 u servisu Opoziv Astona Martina zbog Daimlera: Tajni agent 007 u servisu Opoziv Astona Martina zbog Daimlera: Tajni agent 007 u servisu

Neispravne komponente upravljačke osovine tvrtke Daimler razlog su za opoziv više od 3000 automobila britanskoga proizvođača...

1 | Author: bondlifestyle foto: bondlifestyle

U godini iza nas Daimler je opozvao više od milijun vozila u koja su ugrađeni sporni dijelovi, a zadnji na toj listi našao se britanski Aston Martin.

1 | Author: bondlifestyle foto: bondlifestyle

Iz Velike Britanije stiže vijest kako su iz Astona Martina opozvali 3873 vozila modela DB11 Coupe, proizvedena u razdoblju od 2015. do 2017. godine. Riječ je o dijelovima koji mogu uzrokovati izlijetanje zračnih jastuka uslijed vožnje. Iako se, na svu sreću, još nije javio vlasnik koji je uočio takav problem, u kompaniji tvrde da će svi problemi biti besplatno riješeni unutar dva sata po dolasku u servis.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.