Početna Novosti 195 pregleda

Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj

1
Vidi galeriju 1/5
Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj Peugeot Expert osvojio titulu najboljeg lakog gospodarskog vozila u Hrvatskoj

Peugeot Expert je osvojio posebno priznanje za najbolje lako komercijalno vozilo 2018., u izboru Udruge "Hrvatski automobilski novinari".

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Peugeot Expert, automobil robusno i privlačno dizajniran, osmišljen je kako bi ispunio različite vrste korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici. Izrađen je na sasvim novoj bazi te se odlikuje svim prednostima modularne platforme EMP2, kao što su kompaktnost, smanjena masa, povećana nosivost, učinkoviti motori s emisijom CO₂ 133 g/km i kvaliteta.

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Novi furgon Peugeot stoga spaja kompaktne vanjske dimenzije s najvećim obujmom tovarnoga prostora, što je nezaobilazno u tome segmentu. U nj uvodi inovativnu opremu kao što su automatska klizna bočna vrata, modularnost kabine uz Moduwork, Active Safety Brake, kamera za vožnju unatrag VisioPark, navigacijski sustav 3D povezan s internetom.

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Peugeot Expert odlikuje se najvećom dopuštenom nosivošću 1400 kg te se nudi u tri duljine, od jedinstvene izvedbe Compact duge samo 4,60 m pa do duljine 5,30 m. Taj je furgon posebno prilagođen kretanju po gradu, zahvaljujući visini samo 1,90 m. Kada je riječ o sigurnosti, valja naglasiti kako je u svojoj kategoriji dosegao visoku razinu, odnosno da je dobio 5 zvjezdica na testiranjima Euro NCAP. Moguće ga je kupiti po cijeni 184.625 kuna, s uključenim PDV-om.

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.