Početna Novosti 36 pregleda

Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote

GITA & KILO
Vidi galeriju 1/7
Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote Piaggio će u budućnosti uz skutere i motocikle proizvoditi robote

Piaggio Grupa prošli je tjedan u Bostonu predstavila proizvode GITA i KILO, prve projekte koje je razvio Piaggio Fast Forward (PFF) program

Piaggio Grupa prošli je tjedan u Bostonu predstavila  proizvode GITA i KILO, prve projekte koje je razvio Piaggio Fast Forward program unutar grupacije, koji je zamišljen kao napredni američki istraživački centar za mobilnost budućnosti. 

Piaggio GITA & KILO | Author: Piaggio foto: Piaggio

Piaggio Grupa istražuje evoluciju mobilnosti promišljajući budućnost, proširujući vidike kako bi uključila puno širi raspon tehnoloških rješanje u usporedbi s današnjima. PFF je osnovan 2015. s ciljem osvajanja sektora pametne mobilnosti ljudi i roba.

GITA | Author: Piaggio foto: Piaggio

Misija tvrtke je pomoći ljudima kako bi se kretali bolje, dalje, brže i ugodnije. PFF izrađuje robote i laka prijevozna sredstva koja se usporedno s ljudima kreću iza, uz ili ispod njih. U sadašnjem vremenu inteligentnih strojeva, autonomije i povezanosti Piaggio grupacija se uspijeva istaknuti tehnološkim inovacijama poput ove.

GITA je autonomno vozilo osmišljeno za pomoć ljudima. Nosivosti je do 18 kilograma, a može opažati i komunicirati, osobu slijediti brzinom do 35 km/h i neovisno se kretati u mapiranom okruženju. Zaobljeni oblik i čisti dizajn njegove su glavne značajke, uz praktičnu primjenu nošenja osobnih stvari ili namirnica.

GITA | Author: Piaggio foto: Piaggio

KILO je GITA-in "stariji brat", a može prenositi do 100 kilograma u svome spremniku s obujmom 120 litara. Zahvaljujući trima kotačima također ima izvanrednu stabilnost, a atraktivno izgleda.

GITA & KILO | Author: Piaggio foto: Piaggio

Revolucionarna priroda proizvoda GITA i KILO sposobnosti je pružanja podrške ljudima u različitim aktivnostima pri svakodnevnom kretanju te širenje ograničenog kruga kretanja i ljudskih mogućnosti prenošenja tereta. Zamišljeni su kao platforma mobilnosti te mogu biti prilagođavani i primjenjivani za zadovoljavanje različitih potreba u više scenarija.

GITA | Author: Piaggio foto: Piaggio

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.