Početna Novosti 25 pregleda

Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji

Arturo Vidal
Vidi galeriju 1/5
Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji Pijani Arturo Vidal razbio svoj skupi Ferrari, zadržan u policiji

Veznjak Čilea i Juventusa Arturo Vidal završio je u bolnici s manjim ozljedama nakon što je razbio svoj Ferrari u blizini Santiaga. Bio je pod utjecajem alkohola

Jedan od najboljih igrača Juventusa i Čilea Arturo Vidal noćas je u prometnoj nesreći u blizini Santiaga razbio svoj skupocjeni Ferrari – piše 24sata.hr. Policija je potvrdila da je Vidal bio pod utjecajem alkohola, zadržan je u postaji te se danas mora pojaviti na sudu. Nakon nesreće prevezen je u bolnicu, a s njim je u automobilu bila i supruga.

Arturo Vidal | Author: Reuters/PIXSELL foto: Reuters/PIXSELL

Liječnici su otkrili kako su oboje prošli samo s lakšim ozljedama. Veznjak ima samo manje ogrebotine na vratu, a njegova supruga dislocirano rame. Juventusov nogometaš nesreću je skrivio na južnom ulazu u glavni grad Čilea kada se vraćao u nogometni kamp reprezentacije.

Arturo Vidal | Author: Reuters/PIXSELL foto: Reuters/PIXSELL

Vidal bi trebao biti spreman za iduću utakmicu Čilea na Copa Americi s Bolivijom 20. lipnja, a u video poruci je poručio da je dobro.

- Nažalost, doživio sam prometnu nesreću. Srećom, svi smo živi i zdravi, hvala na brizi - rekao je Arturo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.