Početna Novosti 75 pregleda

Pogled na serijsku verziju 10. generacije legendarnog Civica

HONDA CIVIC CONCEPT
Vidi galeriju 1/3
Pogled na serijsku verziju 10. generacije legendarnog Civica Pogled na serijsku verziju 10. generacije legendarnog Civica Pogled na serijsku verziju 10. generacije legendarnog Civica

Novi Honda Civic koncept za američko tržište predstavljen je na autosalonu u New Yorku. Dobio je novi VTEC turbo motor Hondine Earth Dreams tehnologije

Honda je na New York International Auto Showu predstavila svoj novi ultrasportski Civic koncept koji najavljuje novu generaciju Civica za američko tržište. Naglasak je stavljen na sportski dizajn i dinamično podvozje koje će budućim vlasnicima sigurno izmamiti osmijeh u vožnji. Najavljeno je da će novi Civic pored predstavljene kupe izvedbe, na američko tržište stizati u četverovratnoj sedanskoj izvedbi te ponovno nakon duljeg izbivanja i u peterovratnoj hatchback izvedbi. U desetu generaciju američkog Civica po prvi puta će se ugrađivati novi 1,5 VTEC turbo motor Hondine Earth Dreams tehnologije.

HONDA CIVIC CONCEPT | Author: Honda foto: Honda

Tako je dizajn i razvoj modela, koji će u biti biti 10. generacija Civica, povjeren američkoj ispostavi Honde, a izvedbe za sjevernoameričko tržište silazit će s proizvodnih traka u Indiani i Ontariju. Peterovratna, europska izvedba proizvodit će se u britanskom Swindonu. Mjenjači će biti šesterostupanjski ručni ili CVT, a Honda cilja i na maksimalnu učinkovitost po pitanju potrošnje i ekoloških normi, baš kao i sigurnosti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.